Val Thorens Lejlighed 2021/2022

Jeg udlejer mit sommerhus i COTIGNAC i Provence i sommermånederne Maj, Juli, August og  September.

Opdateret 08.11 2022

Udlejes kun på ugebasis. 

Juli 2200 € + rengøring og tjek / 210 € og refunderbart depositum 750 €

August 2300 € + rengøring og tjek/ 210  € og refunderbart depositum 750 

Øvrige uger send forespørgsel dvs. maj og september

Det er meget velegnet til 2 familier- 2 generationer. Det ligger i Cotignac, 83570, som er cirka en time fra Nice og Marseille lufthavne - op i midt Provence.

Det har 4 dobbeltværelser (8 sengepladser) i separat sove-afdeling, to badeværelser. Separat wc samt en 70 m2 stue-køkken alrum med moderne køkken samt rustikt spisebord til 10 personer og sofarrangement med TV og Internet. Der er egen pool (7m X 3,5m) med 50m2 terrasse med panorama vue til Mauer Bjergene ned mod Middelhavet og den anden vej til byens om aften oplyste klippehuler.

På terrassen er der mange liggestole og et Rattan sofa arrangement. Derudover er der en overdækket Stenpergola med spiseplads til 10 samt grill. Der er også en stille terrasse til at fordybe sig over livets stunder og udsigt til byens klippegrotter, som stammer tilbage 1400 tallet! Byen har ligget der siden, og der er mange guddommelige historier indhyldet i byens historie.

Mit hus ligger perfekt i 3-5 minuters gå afstand til Cotignac by, som har 10-15 restauranter, 3 bagere, barer, epicerier, Cotignac Vin-kooperativet, fiskemand, art, butikker med typiske Provence ting og inventar, tøjbutikker, udendørs teater, supermarked osv. Tirsdag er markedsdag, samt diverse loppe markeder og alle sommerens by arrangementer såsom Boule, Country fest, Live Musik, Rose Fest! Hele sommeren er fyldt med arrangementer som er med til at give byen dens glade, samt autentisk Provence stemning.

I lokalområdet er der gåture til Vandfald samt udforskning op gennem den gl. bydel ad alle dens snørklede små stræder og gader og grottehuller. Det er en livlig og aktiv by, som blandt mange kaldes Lille St. Tropez i Provence (flotte landsteder, velholdte huse og en vis sofistikerethed.. Det skiltes ikke men føles gennem byens ”leben”).

Der er mange dejlige udflugter op i Provence til fx. Lac St. Croix i "Lavendel-oliven land" eller ned til Middelhavet - Cassis med bådudflugt til Calenques, osv, men en del af en ferie bruges vel også på bare til at slappe af og nyde de små stille stunder ved poolen samt måske en gåtur senere ned til byen for frokost, udforskning samt en is og en espresso eller glas rose på vejen hjem..

Cotignac har knap så meget "bling", som man efterhånden ikke kan undgå langs kysten! Dog kan en tur til St. Tropez (1 time uden kø (tidlig og meget sent) anbefales hvor man ser havnen samt måske en tur på beach club på "Pampelonne", men de bedste udflugter til sandstrand mener jeg ligger mellem Cavaliere og Hyeres (1,5 time), da du får sandstrande omkranset af mere vilde klippeformationer og dertil Pine-grantræ stemningen med.

Prisen for huset er per uge 2150€ i Juli og 2250€ i August (Depositum 750€ og 225 € i final end-of-stay-cleaning). Uden for højsæson må du skrive en forespørgsel.

Håber at jeg har fået vakt jeres interesse og I er kommet lidt i sommerferie stemning..

Holiday House with 4 bedrooms, 2 bathrooms, 50m2 open-plan plan kitchen-living space for rent in Cotignac, Provence: See photos below and contact for more information. Prices from 2150€ in July and 2250€ i August.

See Video med detailjer af huset:

https://youtu.be/E9SuylMCeCI

KONTAKT ANNETTE KIER: MOBIL 2720 0864

Mail: annette-kier@dadlnet.dk